Garanti Mobil Bankacılık ile Cepten Dolar Almak

garanti dolar
garanti dolar

Garanti Mobil Bankacılık ile Cepten Dolar Alma

Bilineceği üzere günümüzde bankaların sağlamış olduğu dijital imkanlardan faydalanarak sanal dünya üzerinden para transferi, vadesiz hesap açma, para birimi değiştirme ya da altın satın alma gibi işlemlerin tamamının yapılması mümkün hale gelmiştir. Üstelik bu işlemler birkaç tık uzaklığında olmaktadır ve cepten basit bir şekilde dolar alınmasına olanak sağlamaktadır. Garanti Bankası aracılığıyla mobil işlemlerle cepten dolar satın alınması son derece basittir ve herkesin rahatlıkla yapabileceği bir işlemdir. Garanti mobil bankacılık ile cepten Dolar nasıl alınır?

Para birimleri arasındaki farkların sürekli olarak güncellenmesi ve değişim göstermesi bu alanda anlık kazanç elde edebilmeyi mümkün hale getirmiştir. Garanti mobil bankacılık ile cepten Dolar almak için takip edilmesi gereken yok şu şekildedir:

Öncelikli olarak Mobil Bankacılığa giriş yapılmalıdır.

Giriş yapıldıktan sonra sağ altta yer alan menüde “İşlemler” bölümüne giriş yapılmalıdır.

Açılan pencereden “Döviz İşlemleri” seçeneğine giriş yapınız.

Sonrasında ise “Döviz Alış/Satış” seçeneğine giriş yapınız.

Yukarıda bulunan bölümden “Alış” seçeneği aktif pencerede açılırsa alış işlemleri yapılabilir.

Sonrasında ise çıkan hesaplar bölümünden, “Alış İçin Kullanılacak Hesap” kısmına aktif olarak kullanılan hesap tercih edilmelidir ve ikinci kısımda bulunan bölümden de hangi para biriminde alış yapılacaksa o hesap tercih edilmelidir. Örnek; Dolar için “USD Hesabı” tercih edilmelidir.

Tutar belirlenerek “Devam” tuşuna basılarak deva edilmelidir. Burada güncel tutar belirlenecektir.

Böylelikle alış işlemi tamamlanacaktır.

Garanti Bankası Mobil Bankacılık Döviz Nasıl Satılır?

Satış işlemleri için aynı yol takip edilerek, “Döviz Alış/Satış” bölümünden üstte bulunan “Satış” kısmı işaretlenmelidir.

Yine satış işlemleri için de iki farklı hesap belirlenerek hareket edilmelidir.

Satışın yapılacağı hesap ve tutarın aktarılacağı hesap bu bağlamda belirlenerek miktar yazılarak satış işlemi tamamlanabilir.

Görüleceği üzere cepten Dolar alış ve satış işlemleri son derece basit olmakla birlikte, herkesin yapabilmesi için uygundur.