Yapı Kredi Altın Hesabı Açılışı Vadesiz Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Yapı Kredi Altın Hesabı Açılışı. Vadesiz Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Günümüzde hemen hemen her banka altın ve döviz işlemlerini internet üzerinden, sunmuş oldukları mobil internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapmaya imkan tanımaktadır. Yapı Kredi Bankası’da özellikle dijital sektörde sunmuş olduğu yenilikçi çözüm öneri ile daima fark yaratmıştır. Bu bağlamda Yapı Kredi aracılığıyla “Altın Hesabı” için internet bankacılığı hesabına ya da mobil uygulamaya sahip olmak yeterlidir. Sonrasında ise yapılacak işlemler son derece basit olmakla birlikte, herkes rahatlıkla yapabilir. Yapı Kredi Vadesiz Altın Hesabı nasıl açılır?  

Yapı Kredi Bankası Altın Hesabı açılışı için takip edilmesi gereken yol:

İnternet Bankacılığına ya da Mobil Uygulamaya giriş yapılmalıdır. Mobil girişler için şifre ya da giriş izni yoksa kolayca temin edilmesi mümkündür.

Sol üstte bulunan “Menü” seçeneğine tıklanmalıdır.

Açılan pencereden “Hesaplarım” seçeneğine geçiş yapılmalıdır.

“Hesaplarım” bölümünde karşımıza çıkan ekrandan “Vadesiz Hesap Açılışı” seçeneğine tıklanmalıdır.

Alt tarafta bulunan “Para Birimi” seçeneklerinden “XAU Altın” seçeneğine tıklanmalıdır.

“Hesap Adı” kısmı dilediğiniz isimle doldurulmalıdır ve sonrasında “Devam” butonuna basınız.

Son aşamada “Onay” butonuna tıklanarak işlemler tamamlanacaktır.

Sistem size bir hesap numarası verecektir. Bu sizin altın hesabınız için tanımlanmış hesap numarasıdır.

Böylelikle Altın Hesap açılışı tamamlanmış olacaktır. Hesap açılışı yapıldıktan sonra yine İnternet Bankacılığı ya da Mobil Uygulama üzerinden altın alışverişi ya da buna benzer tüm para birimi değişimleri yapılması mümkündür. Altın alışverişlerinde mesai saatlerinde yapılacak işlemler daima daha avantajlı olacaktır. Borsa işlemleri tahmin edileceği üzere hafta içi aktif olarak yürütülmektedir ve belirleyici rakamlar mesai saatlerinin içerisinde oluşmaktadır. Bu sebepten ötürü özellikle altın satış işlemlerinin bankacılık sektörünün mesai saatleri içerisinde yapılması avantaj sağlayacaktır.